Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zűrangyalok! MrEcho Cikke 2016

ordog-es-isten-harca-517bdc78e007023422016eaa_thumb_top-center_624x0-false.jpg

 

 

Az ember sokszor követ el ostobaságot, vagy megbánja vagy, nem! Saját magát minősíti tetteivel, talán volt mikor akaratlanul is, de ártott másoknak. Néha nem is gondolkodik, csak cselekszik, és csak később jelentkezik a lelkiismeret, Megszólal egy belső hang, milyen ember vagy te?

 

Mardossa, és nem hagyja nyugton, egészen addig, amíg valamilyen módon nem hozza helyre, amit szétrombolt. Mintha egy belső másik lélek próbálná jobb tettekre szólítani. Egy másik belső hang pedig az ellenkezőjét teszi!

 

Igen szúrj csak ki vele! Had nevesek egy jót rajta, másoknak is tetszeni fog! Ilyenkor mutatkozik meg ki milyen is valójában! Ezen a szinten még nincs lelkiismeret! Hó –hó – hó –hó - dejót nevettünk! Eltelik egy kis idő, mi kerülünk sorra, de akkor már nem tartjuk olyan nevetségesnek! És nem vesszük észre, hogy mi is pont ezt tettük!

ordog_angyal.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy ki mennyire jó ember, azt nem mások, hanem a lelkiismerete dönti el! Erről meggyőzni nehezen tudsz másokat, mások hamis képet alkotnak rólad! Csak annyit tudnak rólad, amit mondtak mások!

az_ordog_soha_nem_alszik_463496_42235.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de kik azok a mások?

 

Egy kellemes mosollyal lehet erre válaszolni! Kit érdekelnek mások? Azt mondanak, amit akarnak! Ha annyira unalmas az életük, hogy a tiéddel foglalkoznak, Akkor elég zavaros a lelkiismeretük!

 

 

Akkor ki vagy te?

 

Te pontosan az vagy akinek gondolod magad! És ha mások, Nevetnek rajtad, az nem téged minősít! De hogy neked is jó legyen, rajtad múlik, hogyan osztod a lapokat! Ha rossz úton haladsz a lelkiismeret jelezni fog, kivéve akkor, ha tényleg hülye vagy!

angyal-ordog.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ki a hülye?

 

Mindenki, akik másoknak kárt okoznak, és ezt nem bánják meg! Akiknek lelkiismeretük sincsen! Azok, akik egy idióta embertelen elferdített kárt okozó vallásnak élnek! Azok, akik nap, mint nap átverik a másikat, és azok is, akiket át lehet verni!

 

 

Kik azok a zűrangyalok?

1644852032_small.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két énünk van! A pozitív, negatív – jó és a rossz tulajdonság, ez kivétel nélkül mindenkiben megvan! A két énünk tudatos lelkivilágunk okozzák a zűröket. A lelkiismeret egy érzés, jelzés a jobbik énünktől!

 

A másik énünk a rossz tanácsadó! Aki lelkiismereti érzés nélkül dönt, negatívumát úgy használja, mint egy showman! Abban éli ki szórakoztatását, hogy, mint egy ördögi lélek, másokat aláz, porba tipor. Show műsorával, magával ragad, ezzel megfertőzve a körülötte lévőket.

 

Egy testben két lélek! Két lélek, két tudatos szellem? De vajon melyiknek kellene csak lennie? Csak egy szellemtudat van! A többi állítólag a testbe költöző idegen lelkek. Bár erre inkább lehetne az is a magyarázat, hogy a két agyféltekénk játszik közre.

 

A bal a logikai fizikai szkeptikus negatív elménk! A jobb a szellemi kreatív önmegvalósító építő pozitív elme. A játék a kettő ellentétes állásából indul ki! A bal minden problémához felállít egy újabb problémát, A jobb mindig próbálja mindenből kihozni a legjobbat!

 

Megkezdődik a játék, a jobb felépít valamit, a bal pedig lerombolja! A bal uszít, aláz, és akkor kap erőre, ha a többieket is magával tudja ragadni, Ezzel hizlalni egoját! A bal agyféltekés emberek egoisták! És pont ők azok, Akik elnyomják a lelkiismeret fogalmát!

 

 

Bal és jobb!

angyal-ordog.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bal! Egoista, türelmetlen, romboló, szkeptikus, logikai fizikai valós de tudatos érzékelés! Kapcsolata – Fizikai világ. Jobb! Türelmes nyugodt optimista, épitő, kreativ álmodozó, önmegvalósitó, kapcsolata – tudatos és Tudat alatti. A Bal fizikai világ egos dimenziójában nyilvánul meg, ilyen, mint beszéd, Légzés, mozgás, tényleges cselekvés, rossz döntések teremtése.

 

A Jobb belső szellemi lelki fejlődés, alkotás, épitő érzelmi, előrehaladás, Leginkább érzelmi szintű kapcsolat minden szinten! Sokkal erősebb a bal agyféltekénél, de mindent söprő erejét, A bal nem csak elnyomja, a külső tudatosságával, de ki is tudja használni teremtő erejét. Hisz minden gondolat testet ölt a valóságban is, még ha rossz is. Ezt a teremtő erőt a fizikai logikai gondolkozás, a jobb agyfélteke erejéből merítette. Tudatos, nem tudatos, szellemi nem szellemi, a tényen nem változtat, hogy mi csak gyakorolni, kontrollálni, és tanulni tudjuk elménk képességeit, külömbséget tenni, a jó a rossz, és a valótlan között!

gasper-casper-gasparin1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szerző : MrEcho

laci-maci-x.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.