Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Természetgyógyászat!

energia.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetgyógyászat! 

 

Sokan el vannak hűlve, mikor azt hallják természetgyógyász. Máris egymás közt meg is beszélik hogy ez egy hülyeség. Kuruzslás, ókusz pókusz. És hogy semmi haszna. Sokan azt mondják, nem tudnak az ilyesmibe hinni, ezért ők rossz alanyoknak tartják magukat. Sok természetgyógyász azt mondja, igen hinni kell benne. Én viszont úgy gondolom, hogy sokan félre értik a természetgyógyászatot. Sőt még maguk a magukat nevező természetgyógyászok is.

 

A Természetgyógyászat lényege, hogy minnél természetesebb módon gyógyítsunk. A természetgyógyászatban, van masszás, kézrátétel, pozitív gondolatok. Vannak növények, amiknek csodás hatásuk van. Elmondom mi nincs.   Nincsenek olyan emberek, akik magukat kikiáltott isteni energiával gyógyítanak. Nincsenek olyan emberek, akik, magukat kikiáltva, a világmindenség energiájával gyógyítanak. Mártsak azért sem, mert a világmindenség energiáit, egy emberi test nem bírná ki.

 

Igen vannak Reikisek, akiken keresztül energiát lehet vinni. De véleményem szerint az elég elenyésző. Gyenge. Gyógyulnak a betegek? Igen! Gyógyulnak, de csak apránként, ahogy a szervezete engedi. Vannak az embernek fölös energia készletei. De ezeket a minden napjaikban el is veszítik. Vannak hiperaktív emberek, akik egy idő után kikészülnek. Mert szervezetük nem tudja tárolni a fölös energiát. Pocsékba megy.

 

Fölös energiáikat elhasználják a nagy rohanással. Általában az ilyeneknek szokták azt mondani, jó lesz az az erő később másra is. Hehe ! Állandóan fáradtak, és még mindig rohannak, rohannak. Nem bírnak egy percig sem egy helyben ülni. A hiperaktív emberek nem is alszanak sokat, már korán fent vannak, és újra kezdődik a rohanás. Vannak, gyógyítok, akik átverős módon gyógyítanak.

 

Régebben mikor először halottam Gyurcsók Úr gyógyításairól, azt hittem valami komoly emberke. De aztán sokan kezdtek rá jönni, milyen gyógyító is ő,. Rá beszéli a betegeket a energia érzésére. Az egyik ilyen nevetséges műsora egy kábel tv műsorban, ÉRZI MÁR? Nem mondja a hölgy telefonba. Késöbb..ÉRZI MÁR?? Hát most mintha valami kis melegséget éreznék. NA UGYE MEGMONTAM! Modta gyurcsok bácsi. Hehe.

 

Nos a telefonos gyógyítás  kicsit hülyeségnek látszik. Létezik ez az energia átadási forma, de nem így. Először is a betegnek nem szabad elmondani, mit fog érezni. Majd elmondja ő, ha akarja. Nem mindenki alkalmas erre a dologra. És nem a hit az, ami ezt meghatározza. Az embernek vannak bizonyos napi érzékenységi fokozatai. Ha nincs abban az állapotban, hogy ezt érzékelni tudja, hiába küldi ezt az energiát.

 

Egyszerűen nem befogadó képes. A szervezetünk, és tudati beálitotságunk határozza, meg hogy mennyire leszünk befogadó képesek. A másik, ha nem érez semmit, akkor lehet, hogy maga a gyógyító sem megfelelő módon tudja azt átadni. Minden embernek más a genetikai befogadó kódja. Alacsony herczhek, rezgések stb. Olyanok vagyunk, mint a rádióvevők. Rá kell hangolódnunk a beteg rezgéseire. És ha ez megvan, akkor jöhet a saját gyógyító rezgéseink. Bizonyos pontokra való koncentrálással kifejthetjük az irányzott energiákat. De azt sem mindegy hogyan.

 

Sok gyógyító elkövet egy hibát. – nem is egyet, többet. Azonnal megkezdi a kezelést a beteg területen. Ez egy nagy hiba. Nem szabad.  Mellék hatásai is lehetnek a kezelésnek, ha egyből a beteg területen kezdjük a kezelést A kezelés kezdése mindig az elme. Mindig az agyat érinti az első kezelés. Minden az agyból indul ki. És ott is ér véget.

 

Tehát a kezelés befejezése úgyszintén maga az agy. Na de hát a kezelési útmutatót én itten bizony le nem írom. Ez titok. Vannak bizonyos speciális kezelési mechanizmusok, amikkel elkezdhetjük az agy kezelését. Aztán jöhet csak a beteg testrész aztán befejezésül újra az agy. A félre kezelések lehetőség szerint azért lépnek fel, mert vannak bizonyos negatív kezelések, amik nem mindegy milyen sorrendbe jönnek. Igen negatív kezelést is alkalmazni kell.

 

És annak is egy meghatározott fej területen, sok Természetgyógyászati kezelés azért fullad kudarcba, mert a páciens java részt csak negatív kezelést kap. Ezért van, az hogy gyorsan visszatérő probléma. Kevés hatás. Gyógyításaim során nekem azt mondták a betegeim, hogy kissé sokkoló volt kezelés. De viszont még mai napig is jól vannak.

 

Nem rég jártam egy nyugdíjas klubban, ahol bemutattam egy gyógyító gyakorlatot egy nénin.  A néni alig tudott bejönni a klub ajtaján, bottal a kezében. Pár perc kezelés után könnyebbnek érezte magát, és kicsit könnyebben is tudott menni. Másnap ez a néni felhívott, azt mondta nekem a telefonba, hogy nem tudja mit tettem vele, de ma végig bírt az utcán menni bot nélkül és alig voltak fájdalmai. A néninél később még egyszer voltam, és csináltunk még egy kezelést. Egy hónap múlva lerakta a botot. A lábai nem fájtak, Hogy az óta mi van vele nem, tudom. De viszont elhívnak házakhoz gyógyítani. És nem halottam vissza semmi rosszat. 

 

a kezeléseim sokkoló hatásai azért vannak, mert az elmét igen csak megdolgoztatom. A gyógyítás során kezeim kicsit ráznak, kisebb elektromosság. Vannak bizonyos elme gyakorlatok is, amivel kikapcsoljuk a fájdalmakat. Gyógyításaim során sok gyógyító alkalmazást alkalmazok. Gyógyítók, érintéssel, érintés nélkül, érzékekkel, szimbólumokkal, telepátiával, meditációval, De főképpen az emberi elme erejével. Én hiszek agyi rezgések útján való gyógyításba, és mindez személyesen sokkal erősebb.

 

Személyesen sok mindent be tudok mutatni, amit sokan nem hisznek el. Nálam a gyógyítás szent dolog. Nem vagyok vallásos, és nem is szeretem a gyógyításaimat vallási formákba önteni. Nem hiszek istenbe, nem hiszek sok mindenbe. De egy valamiben igen. Az emberi elme erejében. Nem vagyok a sátán kölyke, mert nem hiszek se ördögbe, se más hülyeségbe. Az emberi energia forrásában is csak annyira hiszek amennyire emberileg lehetséges. Hogy mennyire lehetséges? Azt senki nem tudhatja. Az igazság oda át van.!.

 

Egy képesség lehet hihetetlen is, de nem kötöm vallási dolgok felé. Bizonyos agyterületek számomra elérhetőek. Kifejlesztettem egy különleges elme gyakorlatot, ami hihetetlen dolgokra képes. Azok, akik alkalmaznák ezeket, ők is képesek lennének döbbenetes dolgokra.

 

A természetgyógyászat lényege végeredményben az, hogy Minnél természetesebb módon gyógyítsunk valakit. Sokan azzal rontják el az egészet, hogy valami hihetelen, valami természetfeletti, mágikus dolognak tartják.. nem. Ez nem így működik Minnél természetesebben, és egyszerűbben, hatékonyabban. módszeresebben.

 

Amikor az emberi szervezet elkezd regenerálódni, na az már természetbeli gyógyulás. A természetgyógyászok rá segítenek kicsit a természet természetes folyamatához. Így vagy úgy. Akupunktúrával, masszással, kézrátétellel, gyógynövényekkel, és főképpen a gondolatok erejével. – ez a természetgyógyászat. Csak sokan szeretnek túlozni, egészen az isteni, és a világmindenség energiáig!..

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.