Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mystic spirit – Elme trükkös

mini-203.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mystic spirit – Elme trükkös

 

Bizonyított elméd, csak nem figyeltél rá. A félelem, tette meg ami történt. Legyen akár szellem, bármi, amitől félsz, hangok, csattogás és még sorolni lehetne tovább. Este mikor mindenki nyugovóra tér, a sötétben azon elmélkedik mi az, amitől fél. Például maga a sötétség. Van mikor egy kis nesz, vagy Kiss reccsenés, és máris kapsz a villanykapcsolóért. Nem mered lekapcsolni, mert félsz hogy valami történni fog a sötétben. Hirtelen sok hülyeség végig fut elméden, hogy hu csak ne hogy valaki pofán csapjon a sötétbe. Zárva az ajtó, mégis félsz.

 

Van ki a szellemre, gondol, és arra gondol mi történt előtte este, és az előtt, meg előtte. Féltél! Mert hangokat hallottál, zajokat mindent. És most nézzünk a dolgok mögé, valójában, amiről szó van az maga az elme trükkje. Így használod nap, mint nap, elméd hihetetlen teremtő erejét. Amitől félsz, az jelenik meg, az történik veled. Mert mi az, amitől félsz? Hát maga a szellem. Mi az, amitől félsz? Hát maga a jelenség, ami létre jön. Mi az, amitől félsz? Hát az, amit vársz, amire éppen gondolsz,.

 

És mi az, ami megtörténik? Hát az, amire gondolsz, amitől félsz, vársz, a jelenség. Hisz gondolat nélkül nincsen jelenség. És miért van jelenség? Mert arra gondoltál, amitől tartasz. Elme trükkje hihetetlen képessége megteremtette azt, amitől annyira rettegsz. És mi lenne, ha arra gondolnál, hogy másként használd fel ezt a képességet.

 

Elmondok neked valamit. Leküzdöttem a félelmem. Egészen addig, míg én is féltem saját képességeimtől, hihetetlen dolgok történtek. Még most is megtörténnek, amint lefekszem, máris tárgyak mozdulnak meg a szobában. Bútorok rezegnek fel, és a félelmem ezt még erősebbé tette. És amire gondoltam az valósult meg. Félelmemben árnyakat láttam, kik az ágyam mellé sétáltak és ott el is tűntek. Nem szedek gyógyszereket, de semmilyen bódító szereket. Nem kábitózok.

 

Egyszerűen arról van szó megijedtem saját energiámtól. Az elme hatalmától. Mikor emberek istenhez imádkoznak és kérik a jelenést, azért történik csoda, mert elméje kívánságára teremt, alkot egyet. És természetesen az jelenik, meg akire éppen gondol. Jézus stb. és pont, úgy ahogy ő gondolt rá, amilyenek elképzelte. Amilyennek várja. Gondolataink alkotják, és hozzák létre azt, amit mi elvárunk.

 

Amikor meditációról beszélek embereknek, sokan azt mondják, ők nem tudják elképzelni milyen az. háát pont olyan amilyennek alkotják a félelmeik általi jelenséget. Mikor jelenséget akarsz létre hozni, olyankor számítasz rá, hogy valami hihetetlen dolog történjen, vagyis jelenjen meg valami, amire éppen gondolsz. Összeteszed két kezed és imádkozol, ohh kérlek istenem stb – és ilyenkor el is képzeli Milyen lenne, ha megjelenne, mit mondana stb., ez tükrözi a meditációt éppen.

 

Belső elmélyülés. Alkotás, az elme varázslata. Valamilyen formában megjelenik minden, amit gondolunk. Akár félelem, akár pénz, szegénység, sok számla stb. Az elme ereje összetettebb, csak mikor a jelenét szeretnék firtatni, akkor bonyolódik össze az elme, mert amíg nem keresed miként, hogy smint történt, akkor hülye választ kapsz. Mert az elme mégse tud választ adni, csak, úgy ahogy kérted.

 

Hogyan kértem? Hát, úgy ahogy eddig, nem kérdezted, meg hogy működik. Nem is kell, csak alkotni kell ennyi az egész. Alkoss egy jobb világot, jobb sorsot, boldog életet, egészséget. Na ugye ez nem megy? De a félelemmel való alkotás az megy. És mégse elég bizonyíték neked ereje, mert te ennél többnek képzeled. Igazi létező istenséget keresel benne.

 

Létező! De ez a te isteni energiád. Ez így működik, az elme trükkje, nem fogod meg érteni, mert bonyolultabban akarod tudni. Mi ez az egész. Nincs semmi gond. Csak ne csapd be magad. Mert hogyan csapod be magad? Háát magával a félelemmel való alkotással. Nem tudsz hinni, abban hogy elméd erejével csodát tehetsz. Nem tudsz rá jönni, hogy mindenről te tehetsz, te alkotsz mindent.

 

Ezért félsz, ezért vagy idegroncs, sikertelen stb., mert így állítód be minden napod. Gondolataid nap, mint nap csak a félelmen alapul. Azon, hogy hu, csak ne hogy megtörténjen ez, ne hogy megtörténjen az. Félsz attól, ne történjen valami káosz. És mikor megtörténik másokat, hibáztatsz. Mert igazságtalan az élet. Igazságtalan, mert így állítod be magad, hogy veled igazságtalan.

 

Csak egyszerűen vedd a fáradságot, és mond ki, és tedd, hogy nem félsz. És ha este úgy fekszel le, hogy most nem a szellemekre, csattogásra, és neszre gondolsz, Nem fog megtörténni. Most kicsit én is Dr. Csernus leszek! Egyszerűen felejsd el  azt, hogy este a félelem hozza létre borzalmas éjszakád. Én megtettem. Egyre többet tudok meg az elméről, és annak erejéről. Aki pedig az ellentétét állítja, annak további borzalmas éjszakákat.

 

Hisz saját maga alakítja össze mik, és hogyan szerepeljenek borzalmas éjszakájában. Nem figyelted meg? Minden úgy történik sorrendben, ahogy gondolod, ahogy alkotod. Lefekszel, és, máris amire számítasz, az történik. Először jön egy kis csörgés, aztán hideg levegő, felment az adrenalin, felment a vérnyomás is, és jönnek a szellemek, jönnek a jelenségek sorban, pont azok, amikre számítasz, amiktől félsz. Ha a félelem ekkora energiát fejt ki elménkre, miért ne fordíthatnánk meg az ellentétére.

 

Számíts arra, amit el szeretnél érni. Mondok valami nagyon ijesztő dolgot. Egy-két hónappal ezelőtt ufót idéztem meg éjszaka. Hogyan? Elmondom, számítottam rá, és féltem is, belegondoltam a jelenségbe. Átéreztem a vele való félelmet, gondoltam rá milyennek látnám, érezném. Koncentráltam, és valami hihetetlen dolog történt.

 

Odakint a kutyák elkezdtek vadállat módjára ugatni, mintha megkergültek volna. Ahogy kinéztem az ablakon valami nagyon fényes átsuhant a házunk felett. A szívem úgy kalapált, mint az állat. Megijedtem, de tudtam, miről van szó. A félelemről. Arról hogy minden szörnyet, minden dolgot, bármit mi teremtünk meg. A kisgyerek azért fél egyedül aludni, mert a hülye mesékben sok-sok kis szörnyek szerepelnek.

 

A felnőttek azért félnek, mert ők sem nőttek fel a gyermekes félelemből. Alkotnak, ördögöt, sátánt és minden rossz és romboló dolgot, ami tönkre teszik életüket. Mitől fél egy ember még? Hát magától a betegségtől! Megteremti magának azt, amitől fél, és nem csak arról van szó, hogy megteremti. Hanem hogy el is hiszi.

 

Brutális ereje van az elmének, és a döbbenet az egészben, hogy az emberek nem is akarnak tisztán látni, mert ők csak azt akarják elhinni, amit ők kreálnak maguknak. Hogy ez igenis büntetés számukra, hogy igenis ezt szánta nekik a sors. Háát aki így gondolkodik, meg is érdemli. Ilyen nincs hogy nekik ezt szánta a sors. A sors azt szánta az embereknek, hogy épen egészségesen éljenek. Mindenféle hamis alkotás negatív teremtő energia nélkül.

 

Irthat bárki, arról hogy működik ez, sok-sok ember elferdítve, valláshoz kötve próbálja elmondani azt, ami nem tükrözi a valóságot. És inkább hisznek egy mende monda mesének, amit egyszer valaki, lehet, hogy csak gyerekeknek irt, hatalmas nagy mesebeli szörnyekről, mindenről. Felnőttek is ragaszkodnak ahhoz, ami nem tükrözi a valóságot, mert az jobban hangzik, mint a valóság.

 

A valóság pedig azt mutatja, ami van, és ami nincs. De nem, ezt nem fogadják el, mert abban nem szerepel az, ami a mesékben. Egyszer volt hol nem volt, volt az ember, aki hatalmas csodás dolgokban hisz, Abban hogy megjelenik előtte a szűz Mária, Jézus stb. Igen megjelenik előtte, csak becsapja önmagát, mert ami történt a saját alkotása hozta létre. Félelem, és elvárás, rászámítás, alkotásteremtés.

 

És igen ebben szerepelhetnek mesebeli szörnyek, akár ördög is, sátán is. Csak egy valami nem tiszta, maga az emberi értelem. Ez az, amiért örök titok marad az elme ereje. Soha nem fogják befogadni azt, ami valóságot fog tükrözni. Mert az sehol nem szerepel abban a bibliában. Hihetsz te a jó istenbe, bármibe, de ne feled, ez mind az elme játékának trükkje. Az alkotja meg számodra mindazt, amiben hiszel, akár igaz, akár hamis, mind az elme trükkje.

 

És minden, ami csak létre jön, bármilyen jelenés, elméd teremti meg számodra. Értelmi felfogásunk akkor emelkedik magasabb fokokra, ha megérted elméd működésének titkát. A titok pedig a saját teremtésünkben, alkotásunkban rejlik. Innét származik isten, és a többi olyan jelenség, amitől vagy félünk, vagy tartunk. De talán jobb így élnie az embereknek, mert ha megtudnák, mit rejt a titok. Nagyon erősen kapaszkodnának ebbe az egy életbe, amiben vagyunk. Mert rá jönnének

 

Hogy a paradicsomnak nevezet világ és pokol, mind kettő ugyan az. Az állítólagos többes dimenziókat is lehet, hogy maguk az emberek alkották meg. Ha létezik, akkor az azoknak köszönhető, kik létre hozták, tehát azt is meg kellet alkotni. Mindenki létre hozott már magának egy dimenziót, hisz te magad is elképzelted már magad egy jobb világban, például, úgy ahogy te képzeled. Ha meghalsz oda is, jutsz.

 

Ki tudja, lehet, hogy mindenki a saját alkotású világába fog jutni, amit maga alkotott. Semmi nem véletlen. Tehát a véletleneknek számított dolgok is alkotva lettek. Ezt te is meg tudod tenni. Sőt meg is tetted, csak tudattalanul. És a vonzásod törvénye pont úgy alakítja életed, amilyen módon beállítod. Hisz mindenki bizonyos mértékben bele viszi a rossz dolgokat is a saját világába. Megteheti hisz az ö világa, ő teremtette.

 

Nos a kedves olvasó bizonyára úgy érzékeli, hogy egyik cikkem üti a másikat. Ohh háát persze, ez olyan, mint a biblia, ami abban is ugyan így van, egyik írás üti a másikat. De mentségemre szolgálják, hogy minden cikkembe leírom, nem hiszek sok mindenben, mégis írok róla.  De ettől a barátságunk ne romoljék meg. Csak leírom, mit gondolok, mit nem. Mindenkinek élete úgy zajlik, amilyen módon hisz, amilyen módon megteremti magának a Kiss világát.

 

A teremtő energiánk nem csak alkot, válaszokat is ad, valószínűség számításként választ ad a problémáinkra. Álmunkban válaszokat kapunk, amiket csak akkor tudunk megfejteni. Ha elménket megismerjük. Ha megismered elméd, meg ismered a válasz értelmét is. A válasz értelme általában ott van előtted csak nem, látod. Ha az elmét sokat jártatod a problémán, akkor az egy idő után feladja, besokkol. Fejfájással jelzi számodra, elég! Elég a hülye feltett kérdésből. Pihenésre van szüksége ilyenkor. És mikor lenyugszik adni fog egy értelmes választ. Csak nyugi.

 

Nem akarom én senkinek a hitét rombolni. De véleményem szerint, az istenbe való hit, Csak egy kapaszkodó az emberiségnek. Hogy legyen mitől tartania, ha kitörne a világ katasztrófa. Egy olyan kapaszkodó, ami segít jobban elviselni az emberi nyomorúságot. De ez az én hitem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.