Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Melyik Ajtón Menjek be?

1.jpg2.jpg3.jpg6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nehéz a döntés! Születésünk előtt még a túlvilágon is. Egy halandó szkeptikus olvasónak egyértelmű válasza ezekre a spirituális tényekre, Hülyék vagytok!

 

De mivel az igazság odaát van! Így azért el lehet játszani a kérdéssel, Nem tudhatjuk, mi történik a születés előtt, vagy után. Sok leírás foglalkozik születés előtti időszakkal, Egy álombeli mennyország választási lehetőségeivel. Több cikkemben írtam, hogy a testenkivüli tudat kapcsolatban van a magasabb intelligenciával, mégis születés előtt tétovázik, dönt, és akár hogy döntött a választásáért ő a felelős.

 

A választást a belső bölcs énjére bízza, mosolygós lehet a visszatükröződés a bölcsességről. A lélek emlékszik, végig gondolja az eddigi életeket, és úgy dönt, szívtam én már eleget a bölcs döntéseimmel, hogy a másik ajtón mentem be! Bemegyek a gazdagság ajtón.

1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Választásod a gazdagság ajtóra esett! Születésed meg alapozza, hogy olyan életbe csöppenj, Ahol anyagilag semmilyen gondod ne legyen, bármit megvehetsz, nagy lábon élhetsz, étteremről étteremre járhatsz, másokat eltaposhatsz, és jót nevethetsz azokon, akik szerencsétlenül járnak.

 

Több cégtulajdonosa lehetsz, olyan főnök, akit a munkásai a pokolba kívánnának. Emberséget nem ismerve leszarod a kisemberek problémáját, a szemed előtt csak egy motiváció létezik, a pénz! (Természetesen léteznek olyan gazdagok is, akikre lehet mondani, tisztelet a kivételnek. Életed során súlyos betegségre derül fény, az orvosok azt diagnosztizálják gyógyíthatatlan! A világ minden pénze se mentené meg az életed.

 

Ez volt a gazdagság ajtaja!

 

Igazából a választásnál nincsenek az ajtókra írva melyik életbe, visz, Véletlenszerű! A belső döntésed visz oda, egyszerűen belépsz egy ajtón és kész. Az ajtó mögötti spirituális világ mutatja, meg mi rejtőzik mögötte.

 

Ha nem kell a gazdagság, bölcsen választasz egy másikat. Van ugyan egy tévhit, miszerint az életeket nem mi választjuk meg! Azért van annyira sok szegény és beteg lélek, mert előző életükbe bűnt követtek el, Így büntetésként a szegénység és szerencsétlenség ajtaján kellett belépniük. Ha igaz lenne mindez, akkor a gazdagság sem egyenlő a jóléttel. Mindenkit azzal büntet a sors, aminek él.

2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boldogság ajtaja!

 

Talán azon lelkek választása, akik kiérdemelték, nem gazdagok, nem szegények, nem betegek, Szeretet és béke veszi körbe őket. (A vonzás törvénye – aminek élsz, azt kapod. A vonzás törvénye segíti ezeket a lelkeket, csak a hozzá hasonlókat vonzza. Néha ütközik a hozzá állásokkal, (kerüld azokat, akik a negatív személyiségükkel leamortizálnak. A boldogság tartalmazza az egészséget, a boldogság hormonok ezekben a lelkekben oly erősen tombol, hogy a betegség nem állja meg a helyét.

 

3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Egészség ajtaja!

 

Talán azok a szerencsés lelkek, kik kiérdemelték a bölcsesség az igazság mércéjét?

A boldogság ajtaját választva is építkeznek az egora!

Így elképzelhető, hogy akik oda kerülnek, ugyan boldogok, egészségesek,

De mivel kerülni akarják azokat, akik a boldogságukat szennyezné,

Mert nem optimistán látják a világot, így a büntetésük az,

Hogy boldogan, egészségessen éljék életüket, de szembe kell találkozniuk a valósággal is.

Ne csak saját magukra gondoljanak, hanem segítsék az elesetteket is.

 

De akkor Mit Takar az Egészség ajtaja?

 

Motivációs erőt, egészséget, olyan lelkeket, akikre építkezhetnek mind a fizikai szellemi világban. Akikre nagy kihívás vár! Fontos kulcs szerepük van a létezés, a fejlődés szintjén. Hogy számukra ez büntetés e? Vagy megtiszteltetés, kitüntetés? Magasabb beosztású lélek? Akármelyik ajtón lépsz be, mindegyikben tanulnod kell, valamit bele akarnak vésni a fizikai tudatodba.

 

Nem lehetsz egoista, magadnak való, lenéző, amortizáló, beképzelt, Hatalomra és nagyravágyó, bármelyik ajtón is lépj be, Mindig tanulságot, tapasztalatot kell felvenned. Minden ajtó mögött van büntetés, kioktatás a halandói létről. Minden ajtóbüntetés, kioktatás, tanulást, elfogadást, tapasztalatot tükröz, Minden ajtó választása többszintű igazságos tanítás.

 

Tisztelt olvasó!

 

Minden, amit leírtam, egy filozófiai elmélet, nem mondom, hogy hiszek benne. Bár ettől függetlenül, sokan hisznek olyan dolgokban, ami nem valós! Talán ezért látszik minden spirituális fogalom zavarosnak. A Spiritualitás, vallás elferdítésekre épülnek, szellemi fejlődésünk ezért marad alul. Minden tanításnak 5% kos valósága tartalma van, minden tanításba ugyan az a 5% lék valóság szerepel, A többi mind egy hozzárakott baromság.

dr.velo-laszlo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MrEcho 2015.09.20

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.