Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélek és Szkafander!

10-efftivee.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gravity_jm-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lélek és Szkafander!

 

 

Légzés, szívverés, és további szervi működések, egy könnyen sérülékeny szövet, test. Egy emberi testbe zárt lélek, szellem és tudat, Az elme a test, fizikai korlátok záloga. Szkafander! Korlátozás időben és térben. A lélek, tudat, és szellem magában kapcsolat a legmagasabb intelligenciával. Se idő, se tér dimenzió nem akadály többé.

 

A tiszta öntudata lehetővé teszi, hogy minden gondolat, minden emlék, érzés, egyszerre jöjjön. A hozzá tartozó félelem, csak a fizikai testünk elméjének, hamis egojának akaratos fenttartása. A test nélküli tudatosság elsöpri a hamis egot, alkalmat add arra, hogy megismerd mindazt, amire eddig nem emlékeztél, előző életek, információk, emlékek, tapasztalatok, érzések, Minden, ami történt a fizikai világok során.

 

Ameddig testben él a lélek, Az ego újra, és újra, fenttartja a jogosultságát az elme felett. Ez egy kicsit megmosolyogtató, Hisz minden félelem, amivel szembesíti a lelket, csak a fizikai létre tudja befolyásolni. A fizikai tudat azért kénytelen félni, mert az ego jól tudja manipulálni. Az ego elhiteti a fizikai tudattal, hogy félni, tartani kell, de a szellemi tudattal, ezt már nem tudja megtenni.

 

Megfigyeltem, valahányszor kiléptem a testemből, csak addig tartott a félelem, amíg a folyamat zajlott. Szellemi kintléteimnél éreztem, hogy képes vagyok egyszerre mindent felfogni megérteni, természetesen miután visszatértem testembe, szinte, minden feledésbe merült, de viszont megmaradt egy nagyon erős érzés, hogy kint voltam és igen átláttam mindent, és mikor elcsendesedik az elme, szép lassan kibontakoznak olyan képességek, információk, amikről életemben nem tanultam, nem tapasztaltam, mégis tudom. Ezekből jöttek össze a cikkeim.

 

Minden képességet, tudást, félelmet, emléket, érzést, intelligenciát, egy szkafandernek nevezett emberi test szorít a háttérbe! Korlátok, közé állítja a tudatot, a lelket, a szellemet. A test egos elméje, Félelmet, és elferdített támpontokat határoz meg, A tudatnak, a szellemnek és a léleknek.

 

Fizikai testünk csak egy eszköz, ami könnyen sérül, nagyon erős korlátok közé sorolva. Egy szkafander, amit arra használunk, hogy életeken át tapasztaljunk. Tanuljunk.

soul-leaving-body.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MrEcho Velő László

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                     MrEcho 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bioretin krém Magyarországon

MinnaAldrich,2018.11.17 20:16

Ezért világszerte vezető tudósok aktívan próbálja meg, hogy hozzon létre egy egyedi gyógyszer, amely megöl minden paraziták. Tették! Csepp Bactefort hatékony, viszonylag olcsó gyógyszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a férgek, gombák, baktériumok, nincs idő. Az egyedülálló formula, ez azt jelenti, hogy áll, kizárólag természetes összetevőket, növényi eredetű, így a csepp nem hordoznak semmilyen kárt az emberi test. <a href=http://infazavr.org/magyarorszag>http://infazavr.org/magyarorszag</a> Zöldségek és nem édes gyümölcsök fogyasztása nem csak üdvözölhető, hanem ajánlatos. Itt meg kell jegyezni, hogy úgy nevezett öregedés elleni zöldségekhez tudósok sorolják különböző káposzta fajtát (színes, karfiol, kell bimbó), paradicsomot, avokádót, bogyó gyümölcsöt (szőlő, fekete áfonya, vörös áfonya), szóját, len olajat, tenger gyümölcsei, stb.