Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Írásod Titka!

iras.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Írásod Titka! 

 

 

Akár 500 éves, vagy régebbi írásból is, ki lehet deríteni, ki milyen ember volt. Ha reggel leírod a neved, egy papírra, abból máris ki lehet deríteni, Mi fog veled történni azon a napon. Mondjuk úgy, hogy a saját írásod is megmutatja, jövőd. Egy írás képes megmutatni, indulatos vagy e, mikor milyen időben, kb. hány órakor. Vajon követsz e el bűnt, milyen személyiség vagy.

 

Több ember írását elemeztem ki, és mindegyik személyiségét sikerült analizálnom. Nincsen papírom róla, de amikor ránézek egy írásra, Képek formájában látom ki vagy. Látom azt mi történt veled azon a napon, írásod annak az időszakát mutatja meg nekem, Amit átéltél, vagy átélsz. Mutatja azt milyen hangulatod volt, Vagy lesz, milyen depresszió kerülget. Mi fog történni veled délben, este, reggel.

 

Vajon volt e a nap folyamán rosszulléted. Milyen indulatok, milyen érzések gyötörtek, vagy gyötörnek majd. Érdekes minden ember írása, mert ha az emberek tudnák azt, amit én. Hogy valójában mikor leírják nevüket, tudattalanul a jövőképüket írják le. Azt hogy mi fog történni, miken fog keresztül menni. Mit fog tenni, mit nem, érzelmileg mennyire viseli meg ez a nap. És szinte pontosan be lehet határolni hány órakor.

 

Mindenki írása tükrözi a jelenlegi állapotot. A jelenlegi állapotban lévő aláírás, rengeteg információval tud szolgálni valakiről. Ezek az információk apró kis tudattalanul leírt hibákról, szól. Egy írási görbület, egy kis írási heg, vagy bármi, de minden árulkodó jel. És ezek számomra képekké alakulnak, olyan képekké, amik választ adnak nekem arra, Ki vagy, félsz e, irigy vagy e, agresszív, indulatos, lelki beteg, vannak e fájdalmaid,

 

Vajon hazudsz e, igazat mondasz e, és milyen adottságokkal rendelkezel. És még sok-sok mindent, amit egy írásból elemezni lehet. Ha be Scaneled írásod, sok mindent elmondok neked.  Email cimem: echnic@freemail.hu

 

Egy írás arra az adott napra szól, de nem zárható ki az sem, Hogy ne lenne érvényes a többi napra is. Teljes neved leírása során, a kezdésnél, a végénél, a közepénél, Be lehet határolni, az írási hibákkal, kb. hány órakor, milyen érzés, Milyen tevékenység történhetett, természetesen lelkileg, fizikailag, Szellemileg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.