Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Időkapszula!

timetravel.jpgtimetravel.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időkapszula!

 

Általában ébredéskor érezzük úgy, hogy felébredünk, ránézünk az órára, És azt látjuk, van még 5 percünk a csörgésig. Eközben mély álomba szenderülünk újra. Hirtelen egy csomó történést élünk át, ami teljesen valósághű. Több óra telik el, és eközben jövőbeli történések hada járja át elménk.

 

Olyan, mint a Dé-Jávue, Bár a Dé-Jávue  fizikai valóságban. Napközben mikor teszünk valamit, mondjuk dolgozunk, vagy éppen bevásárolunk. Vagy éppen egy klubban vagyunk, vagy nézzük a szép reggeli napfényt. A legerősebb dé –jávue érzést maga az esős idő képes kihozni belőlünk.

 

Az esős időnek van egy misztikus rezgés szintje, ami átfogja az összes dimenziót. Előtérbe helyezi a dimenziók összes energiájának törvényét. Érdekes módon, maga az esős idő az, ami a legtöbb történést tudja kikódolni elménk mélyének rengetegjéből. Ehhez még hozzá tartózik maga az idő, az óra ketyeg, és csak 5 percre pihentél vissza, mégis több órahosszának érzékeled.

 

Csörög az óra! És fejveszve kiugrasz az ágyból, idegesen kapkodsz, és öltözködés közben ledermedsz, Úristen! Még csak 5 óra, csak 5 perc telt el az óta hogy visszafeküdtél. Mégis zavarodott vagy, zavarodott, mert idő érzéked elveszett. Nem tudod mi történt, vajon most tényleg reggel 5 óra van, vagy már este 5 óra. Vajon melyik? Kinézel, de minek? Hisz reggel 5kor is sötét van, és este 5 kor is.

 

Ilyenkor arra kényszerülsz, hogy felhívd egyik ismerősöd, hogy megkérdezd vajon melyik állítás igaz, teljesen hülyének néznek, és elmebajosnak. Elvesztél az időben. Továbbra is zavarodottnak érzed magad. Aztán elkezdesz lenyugodni, végre van még időd. Elkezded a napodat a munkahelyeden, és még hihetetlenebb dolog történik veled. Minden, ami csak történik körülötted,  már megtörtént.

 

Minden apró részlet stimmel. Úristen! Mi történik velem? ! kiáltasz fel! Mindössze 5 perc volt az egész, és egy egész nap eseményét hordozod magadban. Elméd mindössze 5 perc alatt, képes volt az időben előre kalandozni, amit több órahosszának érzékeltél, létezik a időutazás! Ami gépek által lehetetlen elérni, csak is az emberi elme képes erre. Lépkedhetsz a múltba könnyedén, hisz az már megtörtént. De a jövő még kialakulóban, ami azt jelenti, hogy állandóan mozgásban van. Nem lehet előre megjósolni mi történik, csak ráérezni.

 

De az nem azt jelenti hogy meg is fog valósulni. Csak azt hogy az agyunk érdekes módon, képes volt előre kalandozni, egy lehetséges történésbe, mondjuk úgy hogy valószínűség számításra volt képes. És mivel az álmaink üzeneteket hordoznak számunkra, mondjuk a problémáinkra, Képes volt neked egy rövid idő alatt összefoglalni mire számíthatsz. Elméd üzent neked.

 

Ez azt jelenti, képes voltál kis időre, kapcsolatba lépni a legmagasabb intelligencia szinteddel. De mivel csak rövid ideig tudunk ezen a szinten létezni, így 5 perc volt az ami idő alatt neked elméd, be tudta mutatni a jövő egy esetleges történését. 5 perc után a legmagasabb intelligencia, vagyis a legmagasabb agyszektorok lezáródtak. Mindez mit jelent? Azt jelenti, hogy képes lehetsz arra, hogy nagy intelligenciával rendelkezz. Azt jelenti, hogy ezen a szinten nem kell tanulnod ahhoz, hogy döbbenetes dolgokat legyél képes tudni.

 

Ezen a szinten az emberi elme képes arra, hogy egyszerre mindent felfogjon, és meg értsen. Gondolj bele, ha képes volnál arra, hogy mindennap ilyen időzavaraid legyenek, Akkor meg tudnál jegyezni bizonyos fontos információkat. Amikből kiindulva egy döbbenetes intelligenciára tehetsz szert. Minden történésben vannak információk, akár jövő, akár múlt. Ez azt jelenti, hogy rengeteg információról lemaradunk.

 

Te csak a történéseket figyeled, és elfelejtesz infót szerezni az éppen történő tudományos dolgokról. Mondjuk, ha egy műszerész megtalálja a hibát a jövőben. És mikor visszatérsz a jelenbe, te mondhatod el neki hol a baj. Csak lesne amint kiderül, hogy tényleg pont az a kis kondenzátor,  vagy Chipp a rossz. Honnét tudja? Kérdezné.

 

Általában a tudósok mikor éppen egy találmányon dolgoznak tudattalanul is a jövőből szerzik az információkat. Belefáradnak a szerelésbe, és pihennek egy kicsit, eközben elméjük, elvezeti őket Egy olyan szintre, ahol megtörténik a látomás. Hirtelen felugrik, és máris folytatja a találmányát, mondjuk, mindössze csak egy számításra, vagy egy kisebb megoldásra volt szükség, hogy találmánya működjön. De azt nem tudja hol járt elméje ez idő alatt.

 

Elménk egy időkapszula, ami egy nagyon érzékeny agyrészekből áll össze. Sokan nem tulajdonítanak neki túl nagy feneket, lebecsülik, és maradnak a logikai nagyon erős racionális világ mellett. Pedig ez a döbbenetes dolog, ugyan úgy megtörténik, veled vele, velünk és mindenkivel, csak ki-ki, milyen módon emlékszik rá. Vagy éppen milyen módon fogadja be vagy el. Mindennap gondolunk valamire, és abból alkotás lesz, és teremtés.

 

És íme a jövő. A jövőből hoztál magaddal egy bizonyítékot. A bizonyíték ott van minden háztartásban, tv, rádió, hifi, számítógép, műholdvevő, Mobil telefon, traktor, autó, és még sorolni lehetne azokat, ami mind a jövőből származik. A jövőből, mert már egyszer a múltban valakinek az agyából kipattant, és most itt van. Az álmok utat mutatnak a múltra. Csak egy gond van, az álmok azt is mutatják, hogyan kéne vigyázni bolygónkra. Példa 2012 nem csak a számítások mutatják a világ katasztrófát, szinte minden emberi elme álmodik világvégéről, arról hogy mi történik, ha……..

De az álmokban ott van, a megoldás is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.