Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életek Fogságában! Szellemvilág

1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2015.09.03 – A mai álmom inspirált arra, hogy írjak egy újabb cikket.Évekkel ezelőtt, többszörös testenkivüli élményben volt részem.Azt eddig is tudtam, hogy a szellemvilág, nagy lehetőségeket nyújt a megismerésben.

 

 

De egy nagyon fontos tapasztalat ért meg bennem.Ráébredtem arra, hogy e világi létünk, nagyrészt befolyásolja szellemi létünk.A villámgondolatok, az érzések, kisugárzásunk, megváltoztatja szellemi történéseinket.

 

 

Egy akaratlanul előtörő negatív gondolat, érzés, abban az egy másodpercben megvalósul, ( lásd a Pármásodperc című cikkem - 2013. február 3

 

 

Pár másodperc!

 

Mi az, amit szeretnél fél órán belül? Vagy esetleg szinte azonnal? Nem is gondolnád, miért pár másodperc lett, a címe a cikknek. Pár másodperc! Mindössze ennyi idő áll rendelkezésedre, Hogy egy gondolatbeli kép, szét ne essen.

 

Csak addig aktív egy program csodája, amíg fent tudod tartani a képet.

Ebbe a pár másodperben foglalod össze, mi az, amit máris szeretnél, ha megtörténne.

 

 

Amint elkezdesz alkotni egy gondolati képet, csak pár másodperced van, hogy úgy alkosd meg, mint valóságot. Pár másodperc után szétesik a kép, és utána már csak a folytatásra lesz értelme használni.

 

 

Ezeknek a másodperceknek van, a legerősebb hatása a külvilágra.

Bizonyára sokan látták, a vonzás törvényét. (A Titok C. film.)

Amit elképzelsz megvalósul.

 

 

Szellemvilág!

 

Amint átesel a szellemvilágba, magaddal viszed azokat a tapasztalatokat, érzéseket, gondolatokat, amit felvettél a fizikai világba. A szellemvilág dimenziójába, kontrollálatlan villámgondolatok, előtörő fizikai parajelenségek, események veszik kezdetét. Ami eddig lehetetlen volt, az abban az egy másodpercben valósul meg.

 

 

Ránézel egy tárgyra, és akaratlanul neki száll a falnak – egy kósza félrenézéstől, Még időd sem volt arra, hogy azt mond, nem akarom. Így a fizikai világban azt sejtenék, rossz szellemekkel van dolguk. Egy szeánsszal ki is üldöznek a házból.

 

 

Elméletileg a szellemvilágban, kapcsolat létesül a magasabb intelligenciával, Így átlátható, meglehet tanulni a kontrollálást.

 

 

Mindig ügyelni kell arra, mire gondolunk. Ügyelni kell arra, hogy a másodpercek, ne tartalmazzanak rossz eseményeket, Ne tartalmazza azt a sok rosszat, amilyen módon élte életét. A másodperc olyan, mintha egy villám jelet küldenél ki a világűrbe, amin már nem tudsz változtatni, csak folytatni.

 

 

A tudat kordában tartása kell, hogy egy pillanatra se érjék, negatív rossz tulajdonságú gondolatok, érzések, amik esetleg beépülnének a másodperc programjába. A Fizikai világunk alapgondolatainak, van lehetősége arra, hogy még változtassunk az eseményeken, nem minden valósul meg azonnal, változtathatunk rajta.

 

 

( A Titok C film ( A Vonzás törvénye.)

 

 

Álom és szellemvilágban, megszűnik létezni az ego. Már nem a hit, nem a bizonyítékok győzködnek.Nincs vita arról, mi létezik mi nem. A fizikai durva anyagi világban viszont folyamatos harc, háború zajlik, Nem csak az emberek közt, hanem saját elméjükben is.

 

Az Ego akar diadalmaskodni, az emberek azért esnek egyre mélyebb gödörbe, Mert az egojuk nem enged. Mindennek úgy kell lennie, ahogy ők akarják.Életüket elferdített taníttatásban, élik le.

 

A Fizikai világ a tanító, tapasztaló lét. A szellemi a tiszta, megújuló lét. Azok, akik úgy érzik, hogy az életük a gödörbe került, Érezhetik hogy a szellemvilág lekapcsolódott róluk. A szellemvilág lekapcsolás annyit jelent, hogy nem a saját utadat járod. Egy olyan kitaposott egoista utat jársz, ami egy alternatív világba vezet. Így a szellemvilág lekapcsolódik, (akkor járd úgy, ahogy akarod.

 

Mivel a szellemvilág tiszta megújuló dimenzió, újra kezdhetsz mindent. De nincs tovább lépés, újra végig kell menned az úton, és újra szembetalálod magad, ugyan azokkal az akadályokkal, mintha körbe körbe járnál. Életünk során gyakran találkozunk a Déja –vue Francia kifejezésű mondattal, Ennek kifejezése annyit jelent, Mintha már egyszer megtörtént volna velem!

 

Tudósok szerint csak a memóriánk játszik velünk, A jelentősége ennél sokkal nagyobb.Tudatunk előre kalandozik az időben, információt hoz a jövőből, amit gyorsan el is temet a tudat. Majd később az évek során egyszer csak felbukkan,  Ehhez elég egy érzés, egy hang, fényárnyalat, háttér, szín.

 

De a legmeglepőbb az esős idő! A memóriánk kiaknázásához, pont az esős idő kapcsolódik erősebben. Következtetni arra is lehet, hogy újra éljük életünket, ki tudja hannyaggyára, És már a könyökünkön jön ki, hogy megint szembesülünk ugyanazon problémával.

 

Ezeket újra meg kell oldanunk, és tovább lépni. (A cd olvasó, ha nem bírja olvasni a lemezt, mert hibát érzékel, újra kezdi az olvasást.) Az életünk is ilyen, újra kezdődik, hiba, probléma merült fel, de azzal hogy egy esetleges megérzés folytán meg tudunk oldani egy problémát, nem jelenti azt, Hogy a következőt is megoldjuk.  A Deja - vue megérzés alapján megoldott problémák is fel fognak újra tűnni a következő életben.

 

Újra és újra meg kell oldani azt is, a fel nem dolgozott problémákkal együtt. Ezek az életek olyanok, mint a rulett kerék, de egy bizonyos oknál fogva – nem véletlenszerűen áll meg. Okkal mindig azon a ponton áll meg! Ez a titokzatos ok, a lelki szellemi fejlődés, És csak akkor léphet tovább, ha megoldja a fizikai lét problémáit.

 

Hogy ez mikor lesz? Ezt nem tudni! Problémák mindig is voltak, vannak, lesznek, De az élet megy tovább, megáll, megy tovább, Megáll, megy tovább, és újra kezdődik.

dr.velo-laszlo.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.