Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csodás Álmok jönnek!

www.tvn.hu_996620c0686f4f1076ffc9f2e8dd0368--1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint minden cikknek mindig akadnak támadásai, Ha találkozol egy pozitív cikkel mindig, akad valaki, Aki rosszindulatú illúzió romboló megjegyzéseket fűz a tartalomhoz. Természetesen fordítva is így van! Ha romboló stílusú tartalmat írsz, akkor viszont azért. Az embereknek semmi sem jó! De ez tökéletesen tükrözi kis világunkat, A jó, a rossz, a paradicsom, a pokol itt van! Ezért van ilyen ferdített egyensúly e világban. A Mostani cikkem szeretné tükrözni, azt a magas szintű intelligenciát, Ami megmutatja az emberiségnek, az elme trükkös varázsát.

 

 

Remélem a kedves olvasónak tetszeni fog a cikkem, nagyon kiteszek magamért. 

 

 

Csodás Álmok Jönnek!

images.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az álmok varázsában ledőlnek a falak, a korlátok, eltűnik a valóság! Az ego, akarat, hit, elvárás, kételkedés, bizonytalanság, Egy időre megszűnik létezni. Ami ezután következik az a tiszta álomvilág! Ahol az történik, amit a tudat alatti feldolgoz. Az álmok választ adnak, egy-egy bizonyos adott problémákra. Az emberiség jó része, azért nem érti álmai jelentését, Mert nem tulajdonit neki különös tulajdonságot.

 

Mivel csak általános semmis tulajdonítás van az álmok felé, Így csak annyit érzékelnek belőle, hogy rossz, és jó álom. A jelentősége, értéke pedig felbecsülhetetlen, Jelentősége akkor a legerősebb, amikor tudatos. Erősebb a motivációja, akár jó, akár rossz, A teremtőereje oly erős, hogy az egot akaratot, hitet megkerülve Teremt valóságot. Ha tudatlan generált álomról van szó, akkor nem sokat tehetünk, Megpróbálunk emlékezni, keresni a jelentését, de gyorsan elfelejtjük.

 

 

Ha tudatos, akkor érdemes minden részletére odafigyelni. Keresni a jelentését, amíg friss a bennünk rejlő érzése. Az álmok, közvetlen kapcsolatban vannak, a vonzás törvényével! Minden, ami ott történik, akár tudatos, tudatlan, Hatással van az egész életünkre. Hogy ez valósággá válik e vagy nem, Érzelmi kitöréseinktől függ.

 

Szűkség van irányított álmokra, meghatározott célratörő álmokra. Karizmatikus célkitűzésekre, ami csak a pozitív célratörést táplálja, És nem tartalmazza az ellentétét. Az álom egy lehetőség, kapcsolat a magasabb intelligenciával! Kapcsolat a lehetőséggel. Arra ösztönöz, használd ki! Meg kaphatod mindazt, amire vágysz, szerelmet, gazdagságot, Egészséget, tiszteletet, a legvadabb elképzeléseidet. Természetesen mindennek útját állja az ego! Áthúzza a számításokat, jön a bizonytalanság, a kételkedés, a hit, Végül összeomlik a kártyavár.

 

Van ellen fegyvere! A kitartás! A Nem adom fel! Akarat. Minden összeomlásnál fent tartani állításainkat, célunkat. Merni, tovább álmodni, és nem összeroppanni. Merni, megálmodni, valósággá teremteni azt, Amit képtelenségnek gondolunk. Amit eddig képtelenségnek hittek, az mára megvalósult! Repülő, autó, vonat, hajó, űrhajó, műhold, Számítógép, Tv, rádió, telefon, érintőképernyő, világítás, szabad energia, És még sorolhatnám, mindazt, amit ez a modern világ tartalmaz.

 

Az emberiség elfelejti, sőt vakon, tudattalanul is egoját erősíti Abban, hogy nincs jelentősége a spirituális jelenségeknek. Az a bizonyos érintőképernyős telefon, amit a kezedben nyomogatsz, Azt is annak köszönheted, aki meg merte álmodni, és kimerte használni Álma intelligenciájának lehetőségeit.

 

 

Az emberiség még ma is tart a fejlődéstől, és még most is úgy gondolkodik, Hogy sok mindent lehetetlennek hisz, ez csak azért van, Mert a kicsi tudásával, nem tudja átlátni az álmok hátterét. Nem is érdekli, vagy ha igen, egy elferdített jelentésnek, tulajdonítja.

 

Most pedig gondolj bele, mennyire intelligensnek kell lennie annak a mérnöknek, Aki létre hozta a mobilodat, te mégis ócsárolod a munkásságát. Most pedig gondolj bele abba, hogy ahhoz még nagyobb intelligencia kell, Hogy kiküszöböljék a hibát. Amíg a nagyobb intelligenciával rendelkezők, kihasználják elméjük varázsát, A tudatlanok az egojuk szkeptikus érveire építkeznek. Ha nem lettek volna, olyan szabad úszó feltalálok, akik nem a saját eszükre, hanem szkeptikus egoista tanítókra hallgatnak, akkor a világ, visszamaradott fejletlen civilizációra utalna. 

 

Az Álom maga a legmagasabb intelligencia, kapcsolatba akar lépni velünk. Arra ad választ, ami foglalkoztat, Ha félelem van benned, akkor számodra azt teremti meg, amitől a legjobban félsz! A tudat alatti feldolgozza a félelmet, a vágyat, a jót, a rosszat, és ebből jön össze egy zavaros álom. Frusztáltak azért vagyunk, mert az igazságot mutatja meg! Az igazság pedig az, Hogy miközben álmodunk, egyszerre jön minden félelem, minden gondolat, jó, a rossz.

 

A Valóságban azt teremti meg, amelyik a legnagyobb hatással volt ránk! Ez esetben a rosszat, ezt már lehet nevezni teremtésnek, jövőbelátásnak! Minden, ami történik álmunkban, azt saját magunknak köszönhetjük. Amit érzel, gondolsz, kisugárzol magadból, azt kapod vissza!

 

 

Álmodozás!

alom_vagy_valosag_5_602990_21263.jpg                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 

Mindenki álmodozik – ez egy titkos belső utazás, a külső tudatosság kapcsolata nélkül, Ébrenléti állapotban tudatosan alkotunk, és egy ideig elég jól bele tudjuk élni magunkat. Álmodunk a jóról, a boldogságról, gazdagságról, egy olyan világról, ami emberhez méltóbb hellyé varázsolja világunkat.

www.tvn.hu_7b90354ca626348d43d560df881395a2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erre gondolva az átlag emberek jó része, nem tudja hogy a legjobb úton haladnak. Rátértek arra az ösvényre, ami életüket, lelki énjüket építi. De mint ahogy lenni szokott, hirtelen visszatér a jelenbe, azonosul a valósággal, És befejezi az álmodozást. De viszont mindenkire jellemző az, hogy rendszeresen visszatérnek a vágyakra, az álmodozásra, újra képezik, gondolják, újítják képzeleteiket, mit hogyan szeretnének, És nem veszik észre a legfontosabb jelenségeket, mikor megvalósulnak álmaik.

 

Természetesnek veszik, és tovább lépnek! Hogy ez jó e? Jónak jó, Mert igaz, természetesnek kell venni azt, hogy az eseményeknek, történéseknek valósággá kell válnia. (A Titok! A Vonzás Törvénye.

 

Ezt a titkot kár lenne haszontalan dolgokra pazarolni, Pedig sajnos, nap, mint nap mást sem teszünk, minthogy erőt adunk, Annak a pocsolya életnek, amit élünk. Fordítani kell a kockán, minden negatív érzést, képet, Gondolatot kicserélni, a lehető legjobb motívumokra.

 

Motiváljon, hogy elérhesd mindazt a vágyat, elképzelést, amit kitűztél magadnak. Igenis ledőlhetnek azok a falak, korlátok, a lehetetlen nem állhat az utadba. A lehetetlen, az a fizikai világ egoja, néha el lehet gondolkodni azon, Mi van, ha nem is a fizikai világ a valóság? Mivel az álmokban, minden lehetséges, akár az is lehet a valóság! De most mi itt vagyunk, ebben a dimenzióban, és itt kell helyt állnunk.

 

És ha rosszul kevered a kártyád lapjait, akkor mindig rossz lapokat kapsz! Tanuld meg a lapjaidat a megfelelő formában kirakosgatni, Így mindig közelebb kerülsz a valósághoz. Legfőbbképpen  saját spirituális szellemi fejlődésedhez.

thumbnail.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Cikket írta MrEcho Velő László

dr.velo-laszlo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MrEcho Velő László

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.