Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Álmok és Lelki kapcsolatok!

1239814448_08.jpg1240408557_86.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 éves lehettem mikor a földről felvettem egy cetlit. Akkor számomra az írást még firkálmánynak sem értettem. Nem is olyan rég pár évvel ezelőtt, álmomban újra átéltem ezt az élményt. Felvettem a cetlit, és egy szerelmes vers volt rá írva. A versre nem emlékszem, de egész más oldalról tudom értékelni ezt az élményt.

 

Információkat tudunk hozni a múltból. Ha fel tudjunk elménk azon részeit ébresíteni, Ahol, nem emlékszünk azokra az élményekre, amiket még 2 három éves korunkban éltünk meg. Akkor rengeteg információra tehetünk szert, megérthetjük, miért vagyunk olyanok, amilyenek, másokkal. Álmunkban sokszor útra kelünk, asztrális útra. Az álmunk során olyan élményekkel gazdagíthatjuk magunkat, ami később be is igazolódik, hogy tényleg létezik. Mint például emberek, múlt, jelen jövő.

 

Álmomban most egy erdei háznál voltam. És bele lapoztam egy vastag könyvbe. Abban a könyvben egy elektronikai hálózat kiépítése szerepelt. Fekete fehér képekkel illusztrálva. Ebből is érzékelve, hogy ahol én éppen vagyok, az a múlt. Valakinek a múltja. Valakinek a háza, és valakinek a könyve.

 

Ami tele van elektromos panelek tervezésével. Volt egy másik könyv, de abba már nem tudtam bele lapozni felébredtem. Cikkeim jó részét úgy íróm meg, hogy merítek az álmokból, álmokbeli tapasztalatokból. Olyan információkhoz tudok jutni néha, amikről fogalmam sem, volt  életemben sem. Később beigazolódik, hogy tényleg létezik, tényleg lehetséges az, amit állítok. Álmomban sokszor találkozom emberekkel, kiket nem ismerek.

 

Később tényleg találkozom velük, de nem említhetem, hogy képzeld, én már találkoztam veled, és tudok veled kapcsolatban sok mindent. Én úgy gondolom, hogy az emberek kapcsolatban állnak egymással. Az álmok útján kapcsolatba kerülünk azokkal az emberekkel, kik vagy ismerőseink, vagy barátaink lesznek, vagy pedig valami ok miatt találkoznunk kell.

 

Igazából mivel az emberek többsége, nem hisz ezekben a dolgokban, így nem is derülhet ki, mi az oka annak, hogy kapcsolatba kell kerülniük. De egy biztos, az emberek álmodnak, az álmok pedig adnak egy érzést, ami el is illan rövid időn belül, amint fel ébredünk. 

 

A Déjá vue érzés misztikája az álmokon keresztül indul el. Álmodunk és álmunkban, a tudatunk ellőre kalandozik az időben. Így képet kapunk a jövőnkről. Amint fel ébredünk el is, felejtjük azokat az élményeket, amiket ott szereztünk. Elfelejtjük az ott meglátogatott embereket, információkat. A tudat alatti gondoskodik róla, hogy minden jó mélyen el legyen temetve. Így legközelebb csak akkor emlékszünk ezekre a pillanatokra mikor, Egy nap csak úgy Dé – jávue érzésünk lesz, mintha ez a nap, vagy esemény, mintha már megtörtént volna egyszer.

 

Igen megtörtént! Mert álmunkban már átéltük egyszer. Információt hoztunk a jövőből. De egy információ akkor hasznos, ha még a múltban fel tudjuk használni. Cikkeim jó része sokat mond erről, hisz cikkeim jó részének létrehozása ezen alapul. Dé-jávue érzés folyamatosságáról. Nekem minden nap vannak ilyen érzéseim. De igazából én is elég elenyésző információt tudok felhasználni. Mindössze annyit, amennyit a cikkeim formájában le tudok szűrni.

 

Ezeket nevezem nyereségnek. A nyereség azt jelenti, olyan információkat írok le, amikről életemben soha fogalmam sem volt. Nem olvastam, nem tanultam ezekről, mégis tudom. Úgy gondolom az álmok, összekötik az embereket, összekötik a múltat, a jövőt és a jelent. Mindenki kapcsolódik a másikhoz, valamilyen szinten. Akár tudunk róla akár nem. Ezért bonyulult ez az egész, mert a te jövöd, az én jövöm, az ö jövője, kapcsolódik egy bizonyos folyamatos vonzáshoz.

 

Ez a folyamatos vonzás alakítja az emberek sorsát, életét. Így nem csak tölled, de mindenkitől függ mások élete, sorsa. Az emberek azt hiszik, ha egy másik embert kizárnak az életükből, akkor minden rendben lesz. Nem minden esetben, ha okod is van arra, hogy kizárd, megváltoztattad a jövőjét. Más irányba megy, de lehet, hogy rövidebb élete lesz. Az élet felfogása nagyon nehéz az emberek számára, mert vagy megmented egy ember életét. Vagy rásegítesz, hogy rövidebb legyen.

 

Akár akarattal, akár akaratlanul is. De befolyásoljuk mások sorsát. Vagy pozitív értelemben, vagy negatív értelemben. Az álmok sokszor figyelmeztetnek bennünket. Egy éppen veszélyhozó helyzetre, vagy pedig óva int valamitől. Az álmok segíthetnek, de meg kell érteni. Az álmos könyvek ebben nem segíthetnek.

 

A te álmodat neked kell megfejtened. Az álom neked add útmutatást nem annak, aki egy ilyen bugyuta álmos könyvet irt. Ha végig viszed emlékeid életed eddigi megélt történésein, Rájössz, hogy az álmaidnak köze volt egész életed alakulásában. Figyelj álmaidra! Számodra üzeneteket hordoz. Akár a múltból, akár a jövőből, vagy éppen a jelenből.

 

Az álmod mutatja a jelent, mutatja a jövőt. De legutolsó sorban, ami a legfontosabb, a kiindulópont, a múlt. Meg kell értened a múltad, mert így kapsz átfogó értelmezést egész életedről. Arról, ami van és lesz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.