Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Agykontroll

                                                   Agykontroll!

 

Agykontroll! Ez a módszer a vonzás törvényének működése. Az agykontroll arról szól, hogy elménket ráhangoljuk egy jobb életkörülményhez. Vagyis számunkra vonzzuk azokat az eseményeket, és történéseket, amit mi beállítunk magunknak. Súlyos betegségek, komoly problémák leküzdésére alkalmas elmehangolás.

 

Agykontroll módszereiben alkalom nyillik rá, hogy azok, akik nem tudnak az életükkel mit kezdeni, Megtanulják magukat kontrolálni. DE azoknak, akik kiegyensúlyozottak nincs szüksége rá. Sokan mondják hogy az agykontroll csak azoknak való, akik lecsúszott exisztenciák, és szellemileg beteg emberek. Mert akinek nicsen problémája, és kiegyensúlyozott annak semmi szüksége rá.

 

Ez nem így van! Valójában az agykontroll segít abban, hogy az emberek megismerjék szellemi kilétüket. De leg inkább a saját elméjük képességeit. Azt hogy mi minden rejlik egy elmében. Az agykontrollon múlik a te egyensúlyod. Akár pozitívan akár negatívan gondolkodsz, Agykontrollt használsz. Hisz két énünk gondoskodik, arról hogy az egyensúly ne legyen tökéletes. Az agykontrollban a negatív gondolat az, ami erősebben megfogja elménket.

 

Amikor azt gondolod, hogy te egy szerencsétlen vagy, vagy azt hogy beteg, nyomorult, És nem boldogulsz, akkor számodra elméd azt fogja létre hozni. Amikor felordítasz a fájdalomtól valahogy így, ÁÁÁ De fáj! Ezek a gondolati folyamatok még jobban felerősítik számodra a fájdalom érzetét. A gyógyulásban sokkal nehezebben tudnak az emberek hinni. Vannak bizonyos pozitív állítások, amik segítségével meggyógyíthatjuk magunkat. De ezeket a gondolati folyamatokat nagyon nehéz elfogadni. Az emberek nem akarnak hinni a gondolatok erejében.

 

Két énünk van. E két én, gondoskodik, arról hogy ne legyen egyensúly gondolatainkban. A két én a negatív, és pozitív. A pozitív én, arról gondoskodik, hogy mindig pozitívan álljunk a dolgok mögé. Soha ne azt nézzük mit nem, lehet. Hanem azt hogy miből mit lehet kihozni. A negatív énünk pedig gondoskodik, arról hogy minden pozitív hozzá állásunkat romokba kényszerítse.

 

A gondolatok ereje, ami meghatározza a vonzás törvényének működését.(nézd a Titok filmet Amit gondolsz valóra, válik. Ha egésznap ezeket a gondolatmeneteket használod, hogy fáj a fejed. Jó rendben elme számodra lehetővé teszi. Igaz hogy az elme a jótékonyságra van programozva, de ha kellő mértékben szétverted védelmi rendszerét megszüli számodra a fájdalmat. Egész életed agykontrol. Így vagy úgy mindenféleképpen a részese vagy. Vagy politikailag, vagy más módon de megváltoztatja egészséged. Mikor felháborodsz egy hír hallatán máris agykontrollként, felugrik a vérnyomásod. Megváltozik egészségi állapotod.

 

Érzelmileg bele éled magad vagy egy ember halálába, vagy pedig lelkileg is betegé válsz. Depresszió, stressz, mi egyéb. A természetgyógyászatban a pozitív hozzá állás az, ami erő. A gyógyító pozitív energiái, megváltoztatja a beteg hozzá állását. Akik azt mondják, hogy nem hisznek benne, azok már eltemették magukat. Nem hisznek a gyógyulásban, és minden napjuk csak a halál körül forog. Egy száll pozitív gondolatmenetük, sincs.

 

Sokan azt mondják akarni, kell. Igen azt is. De általában mindig az akarat az, ami alul marad. A hit az, ami erőt ad az embernek. Nem az istenben való hitről beszélek. A hit lényege hogy abba tudj hinni, amit el akarsz érni. És ha már abban tudsz hinni, hogy meggyógyulsz, akkor jó úton haladsz.

 

Sokan hisznek, abban hogy isten meggyógyítja őket. Nos nem az isten gyógyítja meg őket. Hanem saját maguk. Megtanulták kontrollálni tudattalanul saját magukat. Ez nem más, mint az ember saját maga kontrollálása. Agykontroll! Minden pozitív hozzáállásod erőt ad a holnapnak. Minden pozitív energiád erősödik mindennap. És főképpen gondolataidat. Hogy mit gondolsz a világról? Milyen életet látsz?

 

Az emberek saját maguk teremtik meg a rossz, és a jó dolgokat. Minden, ami történik körülöttünk mi magunk, alkotjuk meg. Mi hozzuk létre a gonosz embereket. Mi hozzuk létre a gonosz világot. Mert gondolataink egyformák. Mindenki sötéten látja a világot. pusztitást, rombolást, mindent. A közös gondolatok erősítik egymást. A vonzás törvénye pedig megtestesíti a valóságot mely szerint igenis rossz az élet.

 

Igenis betegek vagyunk. Igenis fáj, igenis szerencsétlen vagyok. Nem emlékszem rá. Nem vagyok képes rá. Nem tudom, mit tegyek. És még sorolni lehetne, mi az, ami rombolja gondolati forrásainkat. De ha megváltóztatod gondolataidat pozitív irányba életed is, megváltozik. Kitartással és gyakorlással boldog lehet életed. Ki egyensúlyozott, és főképpen egészséges.

 

Íme néhány tipp.

 

Agyunk szimbolikus módon gondolkodik, ezért szimbolikus gondolatokat kell alkalmazni gyógyításunkra. A most következő gyógyító gondolatok az agykontrollból ismert Dr. Coué Elméd gyógyító hatalma könyvéből ismert.

 

Ezeket a mondatokat alkalmazd mindennap. Ezek nagyon erős mondatok, mély meditációs állapotban főleg.

 

Napról napra minden szempontból egyre jobban és jobban vagyok.

 

Mindössze ezek a mondatok mély átérzéssel mondva csodára képesek. Ezeket az elmének meg kell szoknia, és majd mikor elméd komolyan veszi a te viszonyulásodat, megszüli számodra a csodát.

 

További pozitív gondolatok.

 

Ezek nagyon fontosak ugyanis minden betegség kialaulásának köze van a külvilághoz. Köze van az érzelmekhez. A hozzánk tartozó emberekhez. Agyunk szimbolikusan betegszik meg. Ezért szimbolikusan is kell meggyógyulnia. Azok az emberek, akik szeretet hiányban szenvednek azok szívbetegek, lesznek. A gyűlölködő ember rákot kap. Én annyit szeretnék hozzá fűzni cikkemhez. Hogy gyógyulj meg. ted meg azt hogy próbáld komolyan venni elméd működését. Mert ezen mullik életed minden fontos eseménye.

 

Szemproblémákra: A világ csodálatos, és én örömmel nézem ezt a csodát. Szeretlek szemem és köszönöm, hogy nagyszerűen működsz.

 

Szürke hályog: színes érdekes személyiség vagyok

Zöld hályog: Látóterem és látóköröm napról napra kiteljesedik

Gyermekek rövidlátásának gyógyítása: minden napon újra és újra felfedezed a világ szépségét, és örömmel gyönyörködsz benne.

 

Asztma: örömmel és szeretettel lélegzem

 

Cukorbaj és hasnyálmirigy: az élet számomra édes, és tökéletes egyensúlyban vagyok.

 

Pattanásos bör: szeretlek bőröm tisztának, és erősnek érzem magam.

 

Allergia: Erős kiegyensúlyozott személyiség vagyok.

 

Dadogás: örömmel beszélek másokhoz, szeretettel fejezem ki magam.

 

Epekő: Problémáim feloldódnak és megoldható feladatokká válnak.

 

Fogproblémák: képes vagyok határozottan dönteni és döntéseim a javamat, szolgálják.

 

Szív problémák: szeretlek szívem és köszönöm, hogy egész életemben értem dolgozol.

 

Vérnyomásproblémák: lelkem egyensúlyban van magabiztos, vagyok és elfogadom mások személyiségét is.

 

Gyulladásos folyamatok: testemben, lelkemben béke és harmónia uralkodik.

 

Gyermekbetegségek éjszakai szuggesztióval: Biztonságban vagy, szeretünk.

 

Mozgásszervi panaszok: örömmel fejezem ki gondolataimat mozgással és cselekvéssel, szeretlek testem.

 

Ezeknek a szimbolikus mondatoknak alapjaik vannak. A gyermekbetegségeknél általában, A biztonság hiány az, ami egy betegséghez vezethet. A felnöt betegségeknél a gyermekkorunk betegségeit nyomjuk el. De hogy miért is vagyunk betegek? A teljesen lejön ezekből a gyógyító szimbolikus mondatokból. Mindegyiknek a jelentésében ott a negatívja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.