Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Köd! MrEcho Cikke 2015

213551.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bevezető!

 

Elménk szimbólumokban gondolkodik, tehát szimbolikusan is betegszik meg. A következő cikk azt óhajtja bemutatni milyen módon! Minden betegség lelki eredetű, minden lelki eredetű betegségnek a háttere, egy bizonyos ok. Az ok, pedig testünket, szerveinket érinti.

forest-misty-trees-nature-fallen-leaves-autumn-woods-2560x1440.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Köd!

 

 

Fiatalon nem figyelsz oda tested és szerveid igényeire, az igényeidet az egod diktálja. Így rombolod szervezeted káros szenvedélyekkel, cukor, kávé, cigi, kóla, nasi, energiaital, Drog, közben tested, míg fiatal tudatosan nem veszed észre mellékhatásait. De ahogy a test évről évre öregszik, megkezdődnek az elváltozások, De ettől független a káros szenvedélyek megmaradnak. Bizonyos jelek ellenére mégsem hadjuk abba, tovább tápláljuk a szervezetünket.

 

Az évek tovább telnek, a látásod romlik, a hallásod romlik, és a szervezeted szép lassan gyengül. Ebből te nem tudod leszűrni mi történt, csak annyit tudsz, romlott a látásod! Lassan leereszkedik egy köd! A kép elmosódik, és rohamosan kialakul egy hályog.

 

Ez volt a fizikai ok!

 

A következő életvitel szellemileg és lelkileg ugyan ezt képes véghez vinni. Éled az életed, de nem szívesen látod magad körül, az embereket, Vagy az adott körülményeket. Nem szívesen hallgatsz meg másokat, más érveket, vagy egy adott negatív helyzetet.

 

A szerveid is jelzik rossz működéseiket, szív, gyomor, izület, tüdő, máj, vese. Látás, leereszkedik a köd! Zöld, vagy szürke hályog alakul ki.

Szimbólum és lélek!

 

Bizonyos betegségek kialakulásáért, bizonyos okok, érzelmi lelki okok, kapcsolódnak a szervekhez.

Például: ha nem szívesen látjuk magunk körül az embereket, vagy az adott élethelyzetet, a látásunkkal lesznek problémák. Ha szív problémáink adódnak, akkor az a szeretetlenségre vezet vissza. Gyomor: Nehezen emészti meg a problémáit. Máj: Rossz akaró egoista személyiségre utal, irigység! Tüdő asztma: Bizonyos eltitkolt nehezen feldolgozható probléma, ez lehet éppenséggel egy kódolt betegség is, ez úgy értelmezhető –(nem a saját betegségét hordozza, ide tartozik a vese elégtelenség is.

 

Ezek a betegségek a nagyszülők életében nem kitörő betegségeire utalnak, ilyen esetekben, az utódokban jön fizikailag létre. Izület, Ér és szívbetegséget is hordozhat unoka. Minden betegséget boríthat homály, köd, egészen addig, amíg fel nem tárják azokat. Ez esetben az a kineziologia megfelelő kezelés erre a célra. A kineziologia kezelések során feltárulnak a háttér okok, adott információk, A kezelés során felszáll a köd, és ha a látást homály fedte, az rohamosan eloszlik. Egy súlyos betegség, nem biztos, hogy éppen gyógyíthatatlan, Egyszerűen csak a feltárandó lelki okokat kell megkeresni.

217361.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1545982_614186551962355_16001976_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           MrEcho Velő László

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.