Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fekete Macska !

fekete-macska-520x245.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fekete Macska 

 

Szinte mindennap gyakori eset, megyünk éppen az utcán, és hipp hopp, Egy pillantás alatt átmegy előtted egy fekete macska. Hirtelen az ember megtorpan, állítja ő nem babonás, De azért mégsem megy tovább. Na nézzük csak! merről is jött ez a cica? Még ha ott is lakik, akkor sem bízunk benne, más felé megyünk.

 

Én nem! De te igen, Én nem vagyok babonás, Nem hiszek abban, hogyha átmegy előtted egy fekete macska, Akkor valami rossz dolog fog veled történni. Én előttem már sok fekete macska ment át, hisz mindennap megyek az utcánkon, És nincs olyan nap, hogy az a szerencsétlen  macsek, ne menne át előttem.

 

Azt mondják nem mindegy melyik oldalt jön. Képzeld, egyszer egy este, ahogy mentem haza, éppen egy fehér nyuszi Húzót át előttem, majdnem elütöttem, mert a szerencsétlen visszahúzott. Na ez mit jelenthet? Itt a nyuszi, hol a nyuszi? fehér nyuszi, piros nyuszi, hipp hopp.

 

A fekete macskákat általában a boszorkánysághoz kötik. Valamilyen mágiát tulajdonítanak neki. Hókusz pókusz, abrakadabra. Érdekes módon a macskák képesek olyan dolgokat látni, Amit mi nem vagyunk képesek, elképzelhető hogy látják a szellemeket, Vagy éppen egy másik dimenziót, megérzik a rosszat stb.

 

Érdekes hogy az emberek a kóborló kutyákra nem babonásak. Hisz ők is látják ugyan azon dolgokat, mint a macskák. De mindig a fekete macska viszi a pálmát, Mert az sugároz, És hordoz egyfajta titkos energiát, Még ha a saját macskádról is van szó. Vajon mi lehet a fekete macska titka? Vajon csak az emberiség szenved, Egyfajta babonarémisztő mesékben? Gondolom a boszorkányok sokat, tudnának erről beszélni.

 

Hisz itt Magyarországon is létezik országos boszorkány szövetség. Vannak avatott boszorkányok stb., szóval sok-sok babonás ember, Kik nagyon is komolyan veszik e dajkameséket. 

 

Állítólag a macska nagyon jó védelmező kisgyerekeknél. Védelmet nyújt számukra egy macska jelenléte. Ki tudja, lehet, hogy van benne valami? Na de azért nem leszek babonás.

6488603777.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.